Google es reforça en l’àrea de la intel·ligència artificial

07/07/2016

El nou moviment de Google demostra l’interès de la companyia per la intel·ligència artificial (IA). Una cosa que és ja un secret a veus. De fet, Sundar Pichai, CEO de Google, va reconèixer en la passada Google I / O que la IA resulta de gran ajuda per als humans, els que poden aconseguir moltes coses gràcies a ella. Per això, els de Mountain View han comprat Moodstocks.

Google ha anunciat aquest dimecres l’adquisició d’aquesta companyia francesa que ha desenvolupat una tecnologia que permet als telèfons intel·ligents reconèixer objectes.

«Encara queda molt a fer en aquesta àrea», explica Vicente Simonet, enginyer cap de programari de Google França en el bloc oficial de la companyia. «I aquí és on intervé Moodstocks -continua-, un equip d’enginyers i investigadors amb seu a París que està desenvolupant nous algoritmes per al reconeixement visual i d’aprenentatge automàtic, així com una tecnologia de reconeixement d’imatges i objectes en dispositius mòbils».

Amb aquesta operació, de la qual no han transcendit xifres econòmiques, Google s’apodera d’una tecnologia que permet als telèfons intel·ligents i a les tauletes «veure» els objectes reals i les imatges a les quals es dirigeixen. Només cal apuntar a l’objecte concret perquè la càmera del telèfon es transformi en un escàner de reconeixement per identificar en temps real que es tracta d’un parell de sabates o una revista.

Després de la finalització de l’operació, el petit equip de Moodstocks s’unirà a la unitat d’investigació i desenvolupament de Google a París.

No comments

You must be logged in to post a comment.